Stof van de Maand – November

Een hele nieuwe introductie! Omdat wij zelf bij iedere stof die we inkopen denken: déze is óók mooi… en deze ook, en deze… Dachten we, wij gaan onze klanten en trouwe bezoekers mee laten delen in ons enthousiasme. En daaruit werd geboren: een Stof van de Maand. Dat betekent dat we iedere maand een bepaalde kwaliteit in het zonnetje gaan zetten, tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Double Face - Stof van de Maand

DOUBLE FACE

Deze maand is het een ‘Double Face’. Een zeer elegante en veelzijdige stof die te gebruiken is als ‘inbetween‘ gordijn, oftewel vitrage. Double Face betekent zoveel als: dubbelzijdig, met twee gezichten. En in dit geval is het een 100% grof geweven linnen in off white aan de ene kant, en heel subtiel antraciet geverfd aan de andere kant. Dit geeft bijna een changeant-achtig effect. Laat je fantasie gaan, en maak er wat moois van. Een draperie voor je hemelbed, een tafelkleed, een tipi tent…?! Of toch linnen gordijnen?

DE D€AL

Van deze stof hebben we 100 meter, en verkopen we normaal voor €39,95 per meter. In de maand november bieden we hem aan voor €15 per meter! Dus ben je stiekem verliefd geworden op deze prachtige stof? Laat het ons weten via de mail. Het is een limited edition, dus op is op! Maar met 100 meter komen we een heel eind.. Op onze stoffendagen kun je de stof van de maand komen bewonderen, en meenemen als je ‘om’ bent.

Stoffendagen:

  • 12 november 10-13.00
  • 30 november 9-15.00

Papaverweg 22-24, Amsterdam

Double Face - Stof van de Maand

   Styling met Inbetweens - Stof van de Maand