Stof van de Maand – December

Het is weer tijd voor de Stof van de Maand. Mogen wij u kennis laten maken met stof nummer twee en drie in onze nieuwe reeks? Iedere maand zullen we een linnen stof of kwaliteit in het zonnetje gaan zetten, waar u van kunt profiteren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. En deze keer zijn het er twee!

EEN DUO

Speciaal voor deze feestmaand hebben we niet één kwaliteit, maar een DUO uitgekozen: een stevige steenrode linnen, en een lichte soepele linnen stof met goudglans.

cayenne linnen tafelkleed diner Stof van de maand - 100% linnen Cayenne1

Stof 1.

De eerste spotlight is voor de 100% linnen in de kleur ‘cayenne’, geïnspireerd op Farrow & Ball’s klassieker Picture Gallery Red. Breedte: 140 cm. Deze grove linnen stof is van een luxe en zware kwaliteit, die als gevolg mooi valt als overgordijn. Bovendien is het met 25.000 martindale een zeer degelijke stof die ook vaak gebruikt wordt voor het stofferen van meubels. Maar wat dacht u van een tafelkleed voor de kerst?? Beide stoffen zijn daar overigens uitermate geschikt voor, zelfs over elkaar heen! Tip: Heeft u geen tijd? Breng uw stof even naar uw plaatselijke naaiatelier, en laat ze er daar vervolgens een mooi tafelkleed van maken, met servetten?! 

Stof van de maand - Linnen double face met goud patina  gouden gevoerde gordijnen

Stof 2.

De tweede spotlight is voor een goudkleurige fijn geweven linnen stof van sterke kwaliteit. Het is een zogenaamde double face (oftewel twee kanten):  met gebroken wit aan de ene zijde en een goud patina (met metallic glans) aan de andere zijde. Dit is een lichte, elegante en feestelijke stof die te gebruiken is als inbetween gordijn (oftewel vitrage) waarmee u privacy creëert terwijl er toch licht binnenkomt. Daarnaast is hij met iets meer fantasie ook heel goed toe te passen als een draperie voor over uw hemelbed, of als decoratie tijdens een feest. Maar deze glanzende linnen stof is ook ideaal om een vouwgordijn van te laten maken, de zogenaamde ‘Roman Blind’. De licht gouden glans geeft allure en bovendien is het een tijdloze toevoeging aan uw interieur. Breedte: 145 cm.

Mocht u interesse hebben in linnen gordijnen op maat: laat het ons weten via een telefoontje of een email.
Mooi goudkleurig metallic inbetween gordijnen - Eric Kuster

DE DEAL

Van de goudkleurige stof hebben we nog 24 meter, en verkopen we normaal voor €119,95 per meter. In de maand DECEMBER bieden we hem aan voor €19,95 per meter!

Van de steenrode linnen hebben we nog 120 meter, en kost normaal €49,95 per meter. Nu bieden we hem aan voor €29,95 per meter.

Dus bent u stiekem verliefd geworden op deze prachtige stoffen? Laat het ons weten via de mail. De stoffen zijn niet te koop in de webshop. Het zijn de laatste meters, dus op is op! Op onze stoffendagen kunt u de stof van de maand komen bewonderen, en meenemen als u overtuigd bent.

Stoffendag: 17 december 10-13.00 // Papaverweg 22-24, Amsterdam

Stof van de maand - Linnen doube face met goud patina 2 Stof-van-de-maand-100-linnen stof cayenne

Laat u inspireren..!