OVER ONS

Hier bij Evert Groot – Étoffe Unique geloven wij dat kwaliteit en de ecologische productie een must is. Wij zijn betrokken bij elke stap die nodig is om een stof te creëren dat voldoet aan onze hoge standaard. Van de natuurlijke gewassen, tot aan de levering van de stof in ons magazijn. Elk element wordt door mensen van Evert Groot gecontroleerd. Wij zorgen ervoor dat het natuurlijke karakter van onze stoffen behouden blijft. Iedereen is betrokken bij het creëren van de stof en voert hun taak uit met onze specifieke eisen in gedachten. Het resultaat: Evert Groot – Étoffe Unique!

EVERT GROOT

Oprichter

Evert is de oprichter van het bekende merk Étoffe Unique, hij is net zo uniek als de vele mooie stoffen die zijn naam dragen. Zijn doel is eenvoudig het leveren van een totaalconcept op het gebied van stoffering voor huis en kantoor. Hij onderscheidt zich door met zijn team dicht bij zijn klanten te staan, persoonlijk advies te geven en daarmee maatwerk op locatie te leveren. De passie voor natuurlijke materialen ontstond bij Evert toen hij als 15-jarige een bijbaan kreeg bij een stoffen boer op de markt. De stoffen die hier werden verkocht waren vaak synthetisch en Evert reageerde hier zo overgevoelig op dat hij een nieuw concept bedacht: interieurstoffen gemaakt van natuurlijke materialen.

Drie jaar later nam hij al zijn spaargeld op huurde een busje en reed naar Prato, dé stoffenstad van de wereld. In Italië aangekomen bleek dat je bij deze stad niet zomaar naar binnen mocht. Toch wist hij vol enthousiasme en wilskracht de mensen te overtuigen van zijn droom en met een bus vol stoffen keerde hij terug naar huis. Tegenwoordig reizen de stoffen van Evert Groot de hele wereld over in allerlei soorten en maten.

Nog altijd staat Evert aan het roer van de organisatie en streeft hij ernaar om samen met zijn team zijn droom te verwezenlijken: mensen gelukkig maken met de schoonheid en kracht van natuurlijke stoffen. Gebruik de materialen voor linnen gordijnen, meubelstoffering, een tafelkleed of voor een hemelbed! Opties genoeg..

Evert Groot - stoffenspecialist

Photo credits: Exsite Media