Nieuwe website, bestel vanaf nu ook online!

De afgelopen 1,5 jaar waren zeer enerverend en er is veel gebeurd in onze (stoffen)wereld. Reizen naar Schotland, Ibiza en Parijs waren erg inspirerend en hebben hun vruchten afgeworpen. Zo hebben we onder andere prachtige nieuwe kleuren en kwaliteiten linnen ontdekt, waar we veel moois mee hebben gedaan. Daarnaast namen grote projecten achter de schermen veel tijd in beslag. Vandaar de tijdelijke ‘onzichtbaarheid’. Maar we zijn er weer. Terug van weggeweest. Met….. een nieuwe website!

Nieuwe website - Interieurproject op Ibiza - Styling  Nieuwe website - Interieurproject op Ibiza - Styling

Nieuwe Website!

Binnenkort zullen we onze nieuwe website met SHOP lanceren. Nothing fancy… maar wel praktisch en met meer aanbod. En hopelijk ook informatief en enigszins inspirerend(?!). Uiteraard zou een website voor zichzelf moeten spreken… Maar inmiddels hebben we een trouwe schare fans, en willen we hen, én onze toekomstige klanten een kleine introductie geven.

Hoe werkt de webshop?

Tot nu toe konden onze klanten onze prachtige stoffen en linnen gordijnen alleen bemachtigen op afspraak en natuurlijk via de stoffendagen en de markten. Daar gaan we verandering in brengen, want we willen graag toegankelijker worden voor een grotere groep interieur bewuste mensen. Zowel particulieren als professionals. Vanaf nu kun je in de webshop 3 soorten producten bestellen:
  1. Losse stofstalen
  2. Complete stalenkaarten
  3. Stof per meter
De mogelijkheid om stalen te bestellen zorgt voor een weloverwogen keus en voorpret bij het laten maken van uw nieuwe gordijnen. Voor de professionals onder ons loont het om van alle kwaliteiten een stalenkaart aan te vragen. Op die manier heb je altijd alle kleuren bij de hand. En uiteraard is onze stof per meter niet alleen geschikt voor gordijnen, maar ook voor het stofferen van je favoriete meubels, het aankleden van je eettafel, en het bedekken van je bed met een mooie sprei of kussens. — Bovendien wordt alles gratis verzonden!

Nieuwe website - Stalenkaart - bestel 'm in de webshop Nieuwe website - Stof per meter - te koop in de webshop

Makkelijker bestellen

Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van ons interieur. En Evert Groot – Étoffe Unique gaat altijd voor het hoogst haalbare. Daarom adviseren wij gordijnen op maat. Ondanks het menselijke aspect van maatwerk, en dus niet kant-en-klaar te bestellen online, wilden we wel graag inspelen op de vraag van onze klant. En dat is online vooronderzoek kunnen doen. Om het bestellen van op maat gemaakte gordijnen te vergemakkelijken, is er een online calculatiesysteem in de maak. Hiermee kunt u uw stof-voorkeur en de afmetingen van uw ramen invoeren en een daarbij behorende offerte ontvangen. Hierna nemen wij desgewenst contact met u op om alles in werking te zetten.

Maatwerk - we komen inmeten én ophangen Maatwerk gordijnen - nu ook online te bestellen

Onderscheidend

Zoals velen van u al weten, hebben wij de mooiste kwaliteit linnen in huis, in een prachtig eigentijds kleurenpalet. Er is veel te krijgen online, maar toch horen we vaak terug dat het lastig is om de echte modieuze maar tijdloze kleuren te vinden die niet saai zijn. Wij brengen 100% linnen met de mooiste vezel van Noord Europese kwaliteit: zwaarder, beter gekamd (sterker & glanzender), en daardoor zeer onderscheidend. Zodra je het in je handen hebt, voel én zie je het meteen! Bekijk HIER onze kleuren en kwaliteiten.

Linnen gordijnen op maat - de beste kwaliteit! Linnen stoffen - heel veelzijdig!

Tot Slot

Over het algemeen zijn onze klanten stijlbewuste mensen waarvan wij hun mening zeer op prijs stellen. Dus, heeft u voor ons tips of opmerkingen over de website of de webshop? Dan horen wij dat graag. Want, we zijn nooit uitgeleerd, en er is altijd ruimte voor verbetering. Alvast bij voorbaat dank, en veel plezier!