Media

Wilt u meer weten over Evert Groot? Hieronder staat een overzicht van artikelen die over ons geschreven zijn in kranten, tijdschriften en andere media. Lees de artikelen om meer over ons te weten te komen.

Kensington Canard gedrapeerd over een houten trap

Étoffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken.

Bekijk het hele artikel op interieurjournaal.com

Kunstzinnig geheel met vier elementen - The Art of Living - STUDIO JEROEN VAN ZWETSELAAR

Art of Living

Het is een kunstzinnig geheel geworden, dat tot in detail klopt en waarin een groot aantal prachtige schatten schuilen. In een van de kamers is bijvoorbeeld een aquarelschilderij van acht meter breed opgehangen, dat een van de vier elementen: water, in het huis onderstreept.

Bekijk het hele artikel op theartofliving.nl

Magazine Wonen Landelijke Stijl

Het magazine Wonen Landelijke Stijl heeft een uitgebreid artikel over Evert Groot geschreven met beelden van het Castle Stones woonproject. Lees hier het volledige artikel.

Landelijk wonen cover

Het magazine Landelijk Wonen heeft een uitgebreid artikel over Evert Groot geschreven met beelden van het Blackstad project op Ibiza en het NH25 Loft woonproject. Lees hier het volledige artikel.

Saint Germain 0222 gordijnen in vtwonen weer verliefd op je huis

In vtwonen Weer verliefd op je huis op SBS6 heeft styliste Eva van den Ven een landelijk interieur omgetoverd naar een hedendaags eindresultaat. In de foto’s kan je onze Saint Germain gordijnen zien schitteren.

Bekijk het resultaat op vtwonen.nl of kijk de aflevering terug.

Delicious magazine februari 2019

Onze stoffen zijn te zien in de februari editie van het Delicious magazine.

deliciousmagazine.nl

Antroposofie Magazine

Antroposofie Magazine

Annelijn Steenbruggen van het Antroposofie Magazine interviewt Evert Groot over zijn ambacht.