Luxe gordijnen

Wist u dat er nog steeds veel vraag is naar luxe gordijnen? En begrijpelijk, want luxe gordijnen zijn een eenvoudige manier om een kamer een exclusieve en luxe uitstraling te geven. En ook al is luxe een ruim begrip, voor ons is het heel duidelijk. Het zit hem in een aantal concrete én wat minder concrete zaken, van het materiaal tot de kleuren en de akoestiek.

Evert zoekt luxe gordijnstof uit

Luxe materialen

Wat gordijnen in eerste instantie natuurlijk een luxe en exclusieve uitstraling geeft is het materiaal. Zoals u waarschijnlijk doorheeft, werken wij het liefst met linnen. Echt linnen, exclusief linnen. Dit materiaal is wat ons betreft de absolute koning onder de interieurstoffen. Het is een 100% natuurproduct en zeer sterk. Luxe gordijnen van linnen vallen prachtig en het past in een groot scala aan interieurstijlen. En er is een grote verscheidenheid aan wassingen en finishes, allen met een eigen identiteit. De linnen stoffen van Evert Groot zijn bovendien van superieure kwaliteit doordat wij alleen maar werken met Noord-Europees linnen, wat het label ‘Masters of Linen’ mag dragen. Over luxe gordijnen gesproken!

Rijkelijke kleuren

Daarnaast leent linnen zich bij uitstek voor kleurrijke verfbaden, wat resulteert in rijkelijke kleuren. Soms donker of licht, fel of pastelkleurig. Maar altijd met klasse en elegantie, en soms met een stoer randje. Wist u dat Evert Groot de grootste kleurencollectie in linnen stoffen van Nederland in huis heeft? Luxe gordijnen in iedere gewenste kleur dus!

Aangename akoestiek

Een belangrijk onderdeel voor het gevoel van luxe is de verbetering in akoestiek. Hoe zwaarder de gordijnen, en hoe meer stof er gebruikt wordt, hoe beter de akoestiek zal zijn. Als u een ruimte uitnodigend wilt maken, kies dan voor zware linnen gordijnen, al dan niet gevoerd. Dat zal het gevoel van luxe enorm vergroten.

Full-service

Naast de luxe gordijnen spelen natuurlijk nog andere facetten een rol voor de beleving van luxe. Bijvoorbeeld dat u er geen omkijken naar heeft. Wij geloven dan ook in full-service. Van begin tot eind nemen wij u alles uit handen. Bij Evert Groot zorgen we dat we bij u langskomen om uw gordijnen in te meten, waarbij we u kunnen adviseren over kleuren en kwaliteiten, maar ook over de vorm: wilt u liever hanggordijnen of vouwgordijnen, of allebei? Wij denken met u mee.
Vervolgens maken wij alles op maat, volledig naar wens. Dit soort gordijnen passen daardoor helemaal bij uw persoonlijke voorkeur. U bent de enige met deze gordijnen en dus onderscheidend en uniek. Bovendien heeft u met op maat gemaakte gordijnen een veel grotere keus aan kleuren en materialen. Ook een gevoel van luxe. En tot slot zorgen wij dat u zo snel mogelijk uw luxe gordijnen in huis heeft. Desgewenst hangen we ze nog voor u op ook.

Ultieme gevoel van luxe

Dus ga voor dat ultieme gevoel van luxe en laat uw linnen gordijnen op maat maken, volledig naar uw eigen wensen. Dit is de beste manier om te genieten van luxe gordijnen met een exclusieve uitstraling. U zult er geen spijt van krijgen!