Linnen vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen worden gemaakt van het natuurlijke materiaal linnen. Linnen vouwgordijnen maken uw interieur af en zorgen voor warmte en comfort; kies daarom voor echt kwalitatieve stof, dit maakt uw inrichting mooi en puur! De reden dat wij zo graag met linnen werken is dat het zo veelzijdig materiaal is. Naast een natuurlijke stof, is het sterk, licht en perfect passend in elk interieur. Om die redenen is het een ideale stof om uw vouwgordijnen mee te maken, speciaal voor u op maat.

Vouwgordijnen op maat

Bij onze linnen vouwgordijnen bepaalt u zelf of de gordijnen gevoerd moeten worden en hoeveel licht u wilt doorlaten. De stof kan een prachtig natuurlijk licht doorlaten, maar de vouwgordijnen kunnen we ook verduisterend voor u maken. Wij kunnen u hier uiteraard over adviseren. Bekijk onze webshop voor kleuren en toepassingen.

Perfect passend in uw kozijn

Om de linnen vouwgordijnen precies in uw kozijn(en) te laten passen, zorgen we voor precieze metingen. Vervolgens maken we uw gordijnen met veel zorg en in de door u gewenste kleur; we hebben echt alle kleuren! Ook kunnen we de gordijnen precies zo leveren met de kwaliteit die u wilt, bijvoorbeeld een ‘laundered’ of ‘stonewash’ linnen kwaliteit. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat de linnen vouwgordijnen bij u en het interieur passen. Wanneer u bij Evert Groot onze linnen stoffen bekijkt, zult u zien en voelen dat de stoffen van zeer goede kwaliteit zijn. Dit zal het mooiste resultaat opleveren! Kwaliteit, dat zie je..