Linnen gordijnen in iedere stijl

Linnen is wat ons betreft de mooiste stof en deze verwerken wij met veel passie tot gordijnen. Linnen gordijnen zijn enkel gemaakt van natuurlijk materiaal. Op die manier brengen de linnen gordijnen een natuurlijk aspect in uw interieur. Wij zijn nauw betrokken bij het productieproces om te zorgen voor de beste kwaliteit linnen gordijnen, zodat u het mooiste resultaat krijgt. Omdat we zelf dichtbij de processen staan, is onze linnen gordijnen-collectie zeer uitgebreid en zijn de gordijnen precies af te stemmen op uw wensen. Van dunne, zware of gevoerde gordijnen tot tweed, landelijk of strak.

Inbetween gordijnen, verduisterend of landelijk

De linnen gordijnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en bewerkbaar met verschillende technieken. Van mintgroene, taupe tot oudroze gordijnen; wij maken het voor u op maat. We kunnen de gordijnen bewerken met een stonewash of kiest u liever voor een vlinderplooi? Dankzij onze jarenlange ervaring met de stof linnen én met gordijnen kunnen wij u goed adviseren. De mogelijkheden van het mooie natuurlijke materiaal zijn groot. Dus of u een landelijke look wilt realiseren of iets strakker; wij gaan voor u aan de slag en kunnen de linnen gordijnen op locatie leveren.

Maak een afspraak om onze stoffen en gordijnen in ons magazijn te bekijken en ervaren of bekijk in onze shop linnen gordijnen.

Maak een afspraak