Interieurstoffen

Goede interieurstoffen zijn in elke ruimte een verrijking, als ze maar van goede kwaliteit zijn. Of het nu gaat om een kantoor, woning of hotel; kwaliteit en ambacht straalt van uw interieur af met de interieurstoffen van Evert Groot – Étoffe Unique. Wilt u advies van ons, over het gebruik van stoffen en hoe die te gebruiken? Wij selecteren de beste stof voor uw interieur; bovendien zijn dit enkel natuurlijke, ecologische stoffen. Voel onze stoffen door ze te bestellen vanuit onze webshop of plan een bezoek bij ons.

Hoe we die natuurlijke stoffen gebruiken, hangt compleet af van wat u graag wilt stofferen. Zijn dit uw gordijnen en/of stoelen? Of mogen we voor u mooie strandstoelen, beddengoed, of wiegjes met onze stoffen creëren?! Alles kan met onze stoffen die wij voor u in elke kleur kunnen maken!

Exclusieve stoffen

De stof linnen is een vaste favoriet bij ons; stevig, prachtig en bovendien te creëren naar smaak. Linnen kan bijvoorbeeld zowel een elegante als vintage sfeer opleveren. Linnen gordijnen, kussens, een linnen dekbedovertrek of een plaid zijn dan ook erg populaire producten! Daarnaast is de stof hennep ook erg in opkomst qua populariteit; ook wij zijn fan! De stof is supersterk en dankzij onze stonewash krijgt de stof een mooie gloed en voelt het zacht aan. Evert Groot is op bezoek gegaan bij weverijen en stond aan het begin van de productieprocessen. Dus; gegarandeerd kwaliteit voor uw exclusieve stoffen.

Gordijnstoffen

Bij gordijnstoffen is stevigheid belangrijk, aangezien het om een groot hangend oppervlakte gaat. Ook linnen en hennep zijn hiervoor weer ideaal. Juist omdat gordijnen een groot oppervlak innemen is het voor uw interieur de beste keuze om voor een kwalitatieve stof te kiezen. En bij Evert Groot – Étoffe Unique heeft u echt keuze uit alle kleuren. Onze stoffen kunt u kiezen met veel verschillende kwaliteiten, zoals stonewash, laundered of washes finish. Stuk voor stuk geven ze karakter aan uw interieur!