Inmeet & advies service

Om de aanschaf van jouw gordijnen nog net even wat makkelijker te maken bieden wij onze inmeet en advies service aan. Wij komen bij jou thuis om je ramen op te meten en je te adviseren over onze kleuren en stoffen.

1

Je bestelt onze inmeet en adviesservice in onze webshop. Je hoeft dan nog geen keuze te hebben gemaakt voor een bepaalde stof of kleur. Als je de service hebt besteld nemen we z.s.m. contact met je op om een datum af te spreken.

Voel de kwaliteit van de stoffen met onze stalen
2

Wij komen bij jou thuis en kijken rustig met jou naar wat de mogelijkheden zijn en welke stof het beste in jouw interieur past. We nemen stalen mee zodat je goed kunt zien wat de verschillende kleuren en stoffen precies doen in jouw interieur.

Ook kunnen we je alles vertellen over de verschillende opties wat betreft het ophangen van gordijnen. Wil je bijvoorbeeld een enkele of een dubbele plooi? En wat is de mooiste hoogte om de gordijnen te hangen?

Saint Germain In between gordijnen aan een roede
3

Als je uiteindelijk een keuze hebt kunnen maken meten wij jouw ramen op. Zo zorgen we dat de gordijnen helemaal naar jouw persoonlijke wens komen te hangen en krijg je automatisch onze inmeet garantie.

Denk je dat je in de toekomst nog meer gordijnen bij ons wilt bestellen? Dan komen we de ramen in het hele huis opmeten, zodat we alle maten voor een volgende keer paraat hebben.

4

Hierna gaan we kijken welke accessoires jij wilt hebben (zoals een gordijnrails of -roede) en voor jou een prijsopgave berekenen.

Witte St Germain gordijnen op Ibiza
5

Na onze afspraak gaan wij voor jou aan de slag met het op maat maken van je gordijnen. Als je naast de stof ook een gordijnrails of -roede bij ons hebt besteld komen we gordijnen ook bij je ophangen. Anders kunnen we de gordijnen naar je toe sturen of kun je de gordijnen bij ons in de showroom ophalen.

6

Bij deze service krijg je automatisch onze inmeet garantie. Ben je niet helemaal tevreden en hangen de gordijnen niet zoals vooraf afgesproken, dan komen we terug om dit te realiseren.

Je kunt deze service voor slechts 150€ bestellen in onze webshop. Daarnaast bieden wij ook gratis advies in onze showroom.