Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen geven sfeer aan je huis. Ze zitten qua dikte tussen gewone gordijnen en vitrage in. De draad en de weving van inbetween gordijnen zijn iets voller dan bij vitrage. Dit zorgt ervoor dat de stof iets dikker is en voor meer privacy zorgt dan vitrage.

Inbetween gordijnen creëren een mooie, sfeervolle en warme lichtinval. Deze gordijnen zijn een uitstekende keuze voor een ruimte waar je overdag veel tijd doorbrengt en waar je behoefte hebt aan meer privacy of last heb van de felle zon. De woonkamer, de keuken en de werkkamer zijn ruimtes die zeer geschikt zijn voor inbetween gordijnen. Als het buiten donker is en je binnen de lichten aan hebt kun je met deze gordijnen wel lichte inkijk in huis hebben. Om dit op te lossen kun je inbetween gordijnen prima combineren met normale gordijnen.

Witte St Germain gordijnen op Ibiza

Linnen inbetween gordijnen

Linnen is de ideale stof voor inbetween gordijnen. Het natuurlijke karakter van de stof komt prachtig naar voren door de subtiele lichtinval die de gordijnen creëren. Doordat je inbetween gordijnen in sommige gevallen vaak dicht houdt, is het bij inbetween gordijnen zeker de moeite waard om te kiezen voor een luxe stof.

Inbetween ‘Saint Germain’

Onze inbetween ‘Saint Germain’ is een transparante, fijn geweven stof met een luxe zijdeglans. De stof is met twee verschillende kleuren garen geweven wat een prachtig changeant effect creëert. De 100% linnen samenstelling zorgt voor een natuurlijke look, in tegenstelling tot de meeste vitrage stoffen die synthetisch zijn.