fbpx
BLACK FRIDAY -40%

Linnen gordijnen en linnen vouwgordijnen op maat

Linnen gordijnen perfect op maat

Evert Groot – Étoffe Unique is gespecialiseerd in het maken van linnen gordijnen en linnen vouwgordijnen op maat. Linnen gordijnen zijn naast ons dagelijks werk ook onze passie. We creëren daarom graag een prachtig resultaat dat bij u past en kunnen u hier goed bij helpen. Op maat gemaakte raambekleding voorziet uw leefomgeving van een luxe uitstraling en een karakteristieke persoonlijke touch. Maatwerk valt namelijk meteen op! Daarnaast geven onze ecologische linnen stoffen uw interieur een natuurlijke en authentieke uitstraling. Het is pure luxe zonder opsmuk. Geïnteresseerd in linnen gordijnen op maat? Maak vrijblijvend een afspraak: dan kunnen wij u meteen een advies en een prijsindicatie geven.

Stel uw eigen gordijn samen.

U kunt bij ons kiezen uit xx verschillende kleuren van hoogwaardig linnen stoffen. Als u een keus gemaakt heeft vult u de maten in en dan krijgt direct een opmaat gemaakte offerte.

Altijd persoonlijk advies

Niet alleen specialiseren wij ons in het maken van linnen gordijnen en linnen vouwgordijnen, maar door de jaren heen weten wij precies hoe ons linnen werkt en hoe het zich in de loop der tijd zal gedragen. Kan het krimpen, uitzakken of verkleuren? Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. We adviseren u graag persoonlijk over de juiste kleur en kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw linnen gordijnen of linnen vouwgordijnen perfect bij u passen, en u er nog járenlang plezier van heeft. Verder komen we persoonlijk bij u inmeten, en naar wens ook ophangen. U heeft er geen omkijken naar!

0
kleuren
0
kwaliteiten

Interieuradvies voor kleine ruimtes

Het inrichten van een klein appartement kan behoorlijk uitdagend zijn, maar het betekent zeker niet dat een kleine ruimte niet stijlvol kan zijn. Lees hier over een paar simpele trucs om te zorgen dat jouw kleine appartement er stijlvol uitzien.

Maak van je badkamer een wellness-ruimte

De badkamer is de ideale plek om tot rust te komen en tijd voor jezelf te nemen. Met een paar kleine aanpassingen kun je jouw badkamer transformeren tot een ware oase. Lees nu verder..

Ga naar de bovenkant