Grove linnen gordijnen

Grove linnen gordijnen zijn steeds populairder, vooral omdat zij een stoer effect geven aan een kamer. Wilt u ook zo’n effect creëren? Wij kunnen u alles uitleggen over grof linnen en over gordijnen. Al jarenlang werken wij met linnen, wij kennen de stof door en door. We kunnen u dus ook adviseren hoe de grove linnen gordijnen het beste in uw woning of werkruimte past.

De stof leent zich erg goed voor gordijnen, en dankzij het grote formaat komt linnen echt tot haar recht! Het is uiteraard een natuurproduct en de stof kan onregelmatig zijn. Door de natuurlijke vezel, en door die onregelmatigheden niet weg te werken ontstaat er een grove stof, met zeer veel karakter. Grove linnen gordijnen zullen het mooist zijn in grotere ruimtes zoals een woonkamer. Ze zijn van nature niet verduisterend, en daarmee minder praktisch voor de slaapkamer. Wel is er voor iedere wens is een oplossing, zoals het eventueel laten voeren van de grove linnen gordijnen met een verduisterende stof.

Industriële look

Grove linnen gordijnen brengen een puur en ongekunsteld karakter en daarmee veel sfeer in de ruimte! In veel ontwerpen van hedendaagse designers zien we dat terug, wat vaak een industriële en/of stoere look als resultaat oplevert. Kiest u voor zo’n industrieel interieur of wenst u een ruimte met een puur karakter? Kies dan ook voor ons echte ambacht, u zult zien dat ambacht het resultaat compleet maakt. Benieuwd geworden naar grove linnen gordijnen en wat deze voor uw woning of kantoor kunnen doen? Kom onze stoffen bekijken tijdens een afspraak, dan zorgen wij dat we alle tijd voor u hebben. U heeft het namelijk voor het zeggen wat betreft kleur en textuur. Wij zullen u dan adviseren op het gebied van materiaal en formaat en we maken uw gordijnen voor u op maat voor een perfect & puur resultaat.

Op onze webshop geven wij u ook de mogelijkheid om stalen, stalenkaarten of stof per meter te bestellen, zodat u de kleuren en/of texturen thuis kunt ervaren. Daarnaast organiseren wij stoffendagen waarbij u inspiratie op kunt doen.

Maak een afspraak