Blog

Lees op onze blogs alles over milieuvriendelijke en ecologische stoffen. Ook vindt u hier evenementen en tips omtrent deze materialen. Wij geloven dat deze natuurlijke stoffen een perfecte toevoeging is aan uw interieur, in huis of in kantoor. Laat u daarom middels onze blogs inspireren over linnen, andere natuurlijke stoffen en leuke evenementen om te bezoeken. Breng meer sfeer in uw huis met linnen!

5 manieren om je tuin of balkon te stylen

Wat is er fijner dan een zomeravond met vrienden aan tafel in je eigen tuin? Of op een warme dag heerlijk loungen in de schaduw met een goed boek? Als het weer een beetje meezit, besteden we in de zomer meer tijd buiten dan binnen. Tijd om eens te kijken of we de tuin eens kunnen restylen! Lees snel verder..

Hoe richt ik mijn slaapkamer in voor een betere nachtrust?

Een goede nachtrust is onbetaalbaar. Ben jij een lichte slaper? Kijk dan eens kritisch naar jouw slaapkamer en kijk of jij jouw slaapkamer beter kunt inrichten. Een slaapkamer die past bij jouw slaapwensen draagt namelijk echt bij aan een betere nachtrust. Lees snel verder..

De kleur geel in huis

We hebben het al eerder gehad over de effecten van verschillende kleuren in je huis. De komende tijd gaan we een aantal kleuren voor je uitlichten en in deze blog hebben we het over de kleur geel. Wat doet geel met je? In welke ruimtes kun je geel het beste gebruiken? Lees hier de antwoorden..

Een mindful interieur

Mindfulness is iets waar we ons de laatste jaren steeds meer mee bezighouden. Ook in interieurdesign is mindfulness een rol gaan spelen. Lees snel verder..

Maak van je badkamer een wellness-ruimte

De badkamer is de ideale plek om tot rust te komen en tijd voor jezelf te nemen. Met een paar kleine aanpassingen kun je jouw badkamer transformeren tot een ware oase. Lees nu verder..