fbpx

Blog

Lees op onze blogs alles over milieuvriendelijke en ecologische stoffen. Ook vindt u hier evenementen en tips omtrent deze materialen. Wij geloven dat deze natuurlijke stoffen een perfecte toevoeging is aan uw interieur, in huis of in kantoor. Laat u daarom middels onze blogs inspireren over linnen, andere natuurlijke stoffen en leuke evenementen om te bezoeken. Breng meer sfeer in uw huis met linnen!

Groen in je interieur

Groen is een van de meest rustgevende kleuren die je in huis kunt gebruiken. De kleur symboliseert natuur, rust en balans, heeft een rustgevende werking en kan zelfs een positief effect hebben op depressieve gevoelens. Lees snel verder..

De woontrends van 2020

Het is oktober en dat betekent dat het weer tijd is voor de woonmaand! Ook dit jaar zetten we de meest opvallende interieurtrends weer voor jou op een rijtje. Lees snel verder..

Wat zijn vouwgordijnen?

Hoewel ze misschien niet zo bekend zijn als normale gordijnen of rolgordijnen zijn vouwgordijnen een creatieve, handige en mooie optie op het gebied van raambekleding. Vouwgordijnen zie je vooral terug in klassieke interieurs waar vaak zware stoffen zoals velours worden gebruikt. Lees snel verder..

Creatieve ideeën voor linnen

Als je aan linnen denkt, denk je voornamelijk aan linnen kleding, linnen gordijnen en misschien een linnen tafelkleed. Maar linnen kun je voor zoveel meer gebruiken. In deze blog zetten we een paar ideeën voor je op een rijtje. Lees snel verder..

DIY: Een linnen plaid

Zelf een plaid maken van linnen is een van de makkelijkste DIY projecten die je kunt bedenken. Een linnen plaid is ideaal voor in de zomer als je het ‘s avonds toch lekker vind om een dekentje over je heen te slaan zonder het al te warm te krijgen.

Blauw in je interieur

Als je behoefte hebt aan rust in huis is blauw de kleur voor jou. De kleur blauw geeft een gevoel van rust en ontspanning en kan zelfs de bloeddruk en de hartslag verlagen. Lees snel verder..