fbpx

Blog

Lees op onze blogs alles over milieuvriendelijke en ecologische stoffen. Ook vindt u hier evenementen en tips omtrent deze materialen. Wij geloven dat deze natuurlijke stoffen een perfecte toevoeging is aan uw interieur, in huis of in kantoor. Laat u daarom middels onze blogs inspireren over linnen, andere natuurlijke stoffen en leuke evenementen om te bezoeken. Breng meer sfeer in uw huis met linnen!

Bohemian interieur

De bohemian trend is een interieurtrend die al even meegaat, maar daardoor niet minder populair wordt. In een bohemian interieur combineer je natuurlijke materialen met felle kleuren en prints, geïnspireerd door de reizen die je hebt gemaakt. Wil jij je interieur ook wat meer bohemian maken? Lees snel verder..

Wit in je interieur

Wit is de meest gebruikte kleur in vrijwel elk interieur en door de opkomst van de minimalistische interieur trend is de kleur in de laatste jaren alleen maar populairder geworden.

Tips voor een perfecte picknick

Picknicken is een van onze favoriete bezigheden in de zomer. Een mooi aangekleed picknickkleed, lekker eten en een koel drankje is alles wat je nodig hebt voor een heerlijk middagje genieten in de buitenlucht. Lees snel verder…

Waarom linnen de perfecte stof is voor de zomer

De natuurlijke uitstraling en de temperatuurregulerende kwaliteiten van de stof maken linnen de ideale stof voor de warmere dagen. Linnen is een natuurproduct met bijzondere eigenschappen en staat bekend als milieuvriendelijke stof. Lees snel verder..

Woonstijl: een modern interieur

Een modern interieur is ideaal als je houdt van rust in huis. Strakke lijnen, koele materialen en neutrale elementen zijn de belangrijkste kenmerken van een modern interieur. Lees snel verder…

Styling ideeën voor je balkon

Een balkon mag dan misschien niet zo groot zijn als een tuin, als je in de stad woont is zelfs een mini balkon een enorme luxe. Met een paar kleine touches kun je ook van je balkon een klein paradijsje maken. Lees snel verder..

Go to Top