Blog

Lees op onze blogs alles over milieuvriendelijke en ecologische stoffen. Ook vindt u hier evenementen en tips omtrent deze materialen. Wij geloven dat deze natuurlijke stoffen een perfecte toevoeging is aan uw interieur, in huis of in kantoor. Laat u daarom middels onze blogs inspireren over linnen, andere natuurlijke stoffen en leuke evenementen om te bezoeken. Breng meer sfeer in uw huis met linnen!

Waarom linnen de perfecte stof is voor de zomer

De natuurlijke uitstraling en de temperatuurregulerende kwaliteiten van de stof maken linnen de ideale stof voor de warmere dagen. Linnen is een natuurproduct met bijzondere eigenschappen en staat bekend als milieuvriendelijke stof. Lees snel verder..

Verkleuren Linnen Gordijnen?

Het is een vraag die mensen vaak stellen: ‘Zullen mijn linnen gordijnen gaan verkleuren?’ Laten we die onduidelijkheid meteen wegnemen. In het kort is het antwoord: ja. Linnen is een natuurlijk materiaal en zal net als alle andere natuurlijke materialen van kleur veranderen door blootstelling aan de elementen. En net zoals die andere natuurlijke materialen wordt het daar vaak alleen mooier door. Het gaat leven! Lees snel verder..

Stof van de Maand – December

Het is weer tijd voor de Stof van de Maand. Mogen wij u kennis laten maken met stof nummer twee en drie in onze nieuwe reeks? Iedere maand zullen we een linnen stof of kwaliteit in het zonnetje gaan zetten, waar u van kunt profiteren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. En deze keer zijn het er twee! Lees snel verder..

Nieuwe Website, Bestel vanaf nu Online

De afgelopen 1,5 jaar waren zeer enerverend en er is veel gebeurd in onze (stoffen)wereld. Zo hebben we onder andere prachtige nieuwe kleuren en kwaliteiten linnen ontdekt, waar we veel moois mee hebben gedaan. Daarnaast namen grote projecten achter de schermen veel tijd in beslag. Lees snel verder..

Stof van de Maand – November

Een hele nieuwe introductie! Omdat wij zelf bij iedere stof die we inkopen denken: déze is óók mooi... en deze ook, en deze... Dachten we, wij gaan onze klanten en trouwe bezoekers mee laten delen in ons enthousiasme. En daaruit werd geboren: een Stof van de Maand. Lees snel verder..

Wintergordijnen & Woonmaand

In oktober voel je altijd een soort buzzzzz in interieurland. Het is de woonmaand: de kick-off voor het nieuwe woonseizoen. Mensen hebben zin om hun interieur een lift te geven. Er is van alles te zien op de woonbeurzen. De woonmagazines komen met hun dikste editie. Inspiratie genoeg! Lees snel verder..