fbpx

Blog

Lees op onze blogs alles over milieuvriendelijke en ecologische stoffen. Ook vindt u hier evenementen en tips omtrent deze materialen. Wij geloven dat deze natuurlijke stoffen een perfecte toevoeging is aan uw interieur, in huis of in kantoor. Laat u daarom middels onze blogs inspireren over linnen, andere natuurlijke stoffen en leuke evenementen om te bezoeken. Breng meer sfeer in uw huis met linnen!

Een duurzaam interieur

In onze laatste blog hebben je wat inspiratie gegeven om duurzamer te shoppen. In deze blog geven we je graag wat tips over het toepassen van duurzame elementen in je huis.

4 tips voor jouw thuiskantoor

Het is voor veel van ons een behoorlijke uitdaging om ineens thuis te werken. Als je in je eigen huis werkt is het niet altijd makkelijk om de balans tussen werk en privé te behouden.

Duurzaam winkelen voor je interieur

We willen allemaal duurzamer leven. Maar er zijn zoveel dingen die je ‘beter’ kunt doen dat het soms moeilijk is om te weten waar te beginnen. Daarom hebben wij voor jou uitgezocht waar je op kunt letten bij het aanschaffen van items voor je interieur.

De babykamer inrichten

Bij het krijgen van een baby zijn er honderden dingen waar je aan moet denken en keuzes die je moet maken. Een van die dingen is het inrichten van de babykamer. Wij zetten alles waar je aan moet denken voor de inrichting van de babykamer voor je op een rijtje.

Woontrend: Japandi

Woontrend: Japandi Japandi is de nieuwe interieurtrend. Het is een combinatie van Japan en de Scandi stijl, oftewel de Scandinavische stijl. Alhoewel de landen niet dicht bij elkaar liggen is het wel te begrijpen waarom de Japanse en Scandinavische stijl zo goed samen gaan. De belangrijkste overeenkomst tussen de twee stijlen is dat Japans en Scandinavisch design allebei vrij minimalistisch is. Ook houdt men in Japan en in Scandinavië [...]

Hotelkamer design in je eigen slaapkamer

Mooi design, een fris opgemaakt bed en mooie verlichting: een luxe hotelkamer is de ultieme plek om te ontspannen. Maar hoe krijg je de look van een hotelkamer in je eigen huis?