fbpx

Blog

Lees op onze blogs alles over milieuvriendelijke en ecologische stoffen. Ook vindt u hier evenementen en tips omtrent deze materialen. Wij geloven dat deze natuurlijke stoffen een perfecte toevoeging is aan uw interieur, in huis of in kantoor. Laat u daarom middels onze blogs inspireren over linnen, andere natuurlijke stoffen en leuke evenementen om te bezoeken. Breng meer sfeer in uw huis met linnen!

Hygge in huis

In eerdere blogs hebben we het over verschillende interieurstijlen en concepten gehad zoals het minimalistische interieur, de bohemian stijl of de Japanse anti-trend Wabi Sabi. Het concept wat in dit lijstje echt niet mag ontbreken is natuurlijk het Deense ‘Hygge’.

Rood in je interieur

Rood is een echte eyecatcher en een gewaagde kleur om in je interieur toe te passen. De kleur roept veel verschillende emoties op, variërend van een gevoel van gevaar en urgentie, tot gevoelens van passie en energie.

De kersttafel

De kerstdagen komen er weer aan en wij zijn weer volop aan het nadenken over hoe we onze kersttafel willen dekken. De dinertafel is tenslotte het middelpunt met kerst: We eten, we proosten op het samenzijn en we praten en lachen hier met elkaar. Lees verder..

Minimalisme in je interieur

Minimalisme is term die we steeds vaker voorbij horen komen. Als je je ook maar een beetje bezighoudt met bewuster leven en minder consumeren kun je er simpelweg niet omheen. Lees verder..

De geschiedenis van linnen

Linnen is een van de oudste stoffen of misschien zelfs wel de alleroudste stof van de wereld. Wij vinden het zo bijzonder dat linnen zo’n rijke geschiedenis heeft en nemen je daarom graag even mee terug in de tijd. Lees meer..

Slow Sundays

Slow Sundays, voor ons is zondag de perfecte dag voor het beoefenen van JOMO: the Joy Of Missing Out. Je kunt je weekend natuurlijk volplannen met leuke dingen en daar is ook helemaal niets mis mee, maar zondag wordt niet voor niets een rustdag genoemd. Lees snel verder..