fbpx
Onze showroom is weer open.  
Maak hier uw afspraak

Blog

Lees op onze blogs alles over milieuvriendelijke en ecologische stoffen. Ook vindt u hier evenementen en tips omtrent deze materialen. Wij geloven dat deze natuurlijke stoffen een perfecte toevoeging is aan uw interieur, in huis of in kantoor. Laat u daarom middels onze blogs inspireren over linnen, andere natuurlijke stoffen en leuke evenementen om te bezoeken. Breng meer sfeer in uw huis met linnen!

Interieuradvies voor kleine ruimtes

Het inrichten van een klein appartement kan behoorlijk uitdagend zijn, maar het betekent zeker niet dat een kleine ruimte niet stijlvol kan zijn. Lees hier over een paar simpele trucs om te zorgen dat jouw kleine appartement er stijlvol uitzien.

Maak van je badkamer een wellness-ruimte

De badkamer is de ideale plek om tot rust te komen en tijd voor jezelf te nemen. Met een paar kleine aanpassingen kun je jouw badkamer transformeren tot een ware oase. Lees nu verder..

Een bohemian vintage kinderkamer

De bohemian trend is een van de meest geziene trends op dit moment als het gaat om het inrichten van de kinderkamer. Maar hoe pas je deze vrolijke stijl toe op de kinderkamer? Bohemian kleuren Met de bohemian stijl kun je qua kleur eigenlijk twee kanten op: kleurrijk of neutraal. Bij de kleurrijke boho variant zien we veel bonte kleuren zoals groen, geel, fuchsia en blauw. De [...]

Gordijnen voor de slaapkamer

De inrichting van de slaapkamer krijgt niet altijd de aandacht die het verdient: we slapen er tenslotte alleen en het is een ruimte waar niet veel mensen komen. We geven je een paar simpele tips om je slaapkamer een stuk fijner te maken. Lees snel verder..

Aardetinten in je interieur

De natuur is al een aantal jaar een duidelijke inspiratiebron als het gaat om interieurtrends. We zien steeds meer planten, natuurlijke materialen en natuurlijk ook kleuren die we zien in de natuur terug in ons interieur. Zoals de naam al doet vermoeden zijn aardetinten precies dat: kleuren die hun oorsprong hebben in de natuur. Aardetinten hebben een rustgevend effect en geven ons het gevoel in contact te staan met de [...]

Hygge in huis

In eerdere blogs hebben we het over verschillende interieurstijlen en concepten gehad zoals het minimalistische interieur, de bohemian stijl of de Japanse anti-trend Wabi Sabi. Het concept wat in dit lijstje echt niet mag ontbreken is natuurlijk het Deense ‘Hygge’.

Ga naar de bovenkant