fbpx

Blog

Lees op onze blogs alles over milieuvriendelijke en ecologische stoffen. Ook vindt u hier evenementen en tips omtrent deze materialen. Wij geloven dat deze natuurlijke stoffen een perfecte toevoeging is aan uw interieur, in huis of in kantoor. Laat u daarom middels onze blogs inspireren over linnen, andere natuurlijke stoffen en leuke evenementen om te bezoeken. Breng meer sfeer in uw huis met linnen!

De geschiedenis van linnen

Linnen is een van de oudste stoffen of misschien zelfs wel de alleroudste stof van de wereld. Wij vinden het zo bijzonder dat linnen zo’n rijke geschiedenis heeft en nemen je daarom graag even mee terug in de tijd. Lees meer..

Slow Sundays

Slow Sundays, voor ons is zondag de perfecte dag voor het beoefenen van JOMO: the Joy Of Missing Out. Je kunt je weekend natuurlijk volplannen met leuke dingen en daar is ook helemaal niets mis mee, maar zondag wordt niet voor niets een rustdag genoemd. Lees snel verder..

Groen in je interieur

Groen is een van de meest rustgevende kleuren die je in huis kunt gebruiken. De kleur symboliseert natuur, rust en balans, heeft een rustgevende werking en kan zelfs een positief effect hebben op depressieve gevoelens. Lees snel verder..

De woontrends van 2020

Het is oktober en dat betekent dat het weer tijd is voor de woonmaand! Ook dit jaar zetten we de meest opvallende interieurtrends weer voor jou op een rijtje. Lees snel verder..

Wat zijn vouwgordijnen?

Hoewel ze misschien niet zo bekend zijn als normale gordijnen of rolgordijnen zijn vouwgordijnen een creatieve, handige en mooie optie op het gebied van raambekleding. Vouwgordijnen zie je vooral terug in klassieke interieurs waar vaak zware stoffen zoals velours worden gebruikt. Lees snel verder..

Creatieve ideeën voor linnen

Als je aan linnen denkt, denk je voornamelijk aan linnen kleding, linnen gordijnen en misschien een linnen tafelkleed. Maar linnen kun je voor zoveel meer gebruiken. In deze blog zetten we een paar ideeën voor je op een rijtje. Lees snel verder..