Blog

Lees op onze blogs alles over milieuvriendelijke en ecologische stoffen. Ook vindt u hier evenementen en tips omtrent deze materialen. Wij geloven dat deze natuurlijke stoffen een perfecte toevoeging is aan uw interieur, in huis of in kantoor. Laat u daarom middels onze blogs inspireren over linnen, andere natuurlijke stoffen en leuke evenementen om te bezoeken. Breng meer sfeer in uw huis met linnen!

Slow living in de winter

Slow living in de winter Slow food De winter is het seizoen om met aandacht eten te bereiden en uitgebreid te tafelen. In de zomer moet je er niet aan denken om lang in de keuken te staan, maar in de winter kun je de tijd nemen om wat meer uitgebreide gerechten te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan een stoofpotje of een ovenschotel met groenten uit het seizoen, [...]

6 Tips voor een gezellig interieur in de winter

6 Tips voor een gezellig interieur in de winter 1. Kaarsen Als het buiten vroeg donker wordt, zorgen kaarsen voor licht en warmte in huis. Voor nog meer sfeer kun je kiezen voor geurkaarsen. Denk bijvoorbeeld aan de geur van sandelhout of dennenbomen. 2. Verlichting Een grote lamp aan het plafond zorgt misschien wel voor veel licht, maar niet persé voor gezelligheid. Het effect van licht en [...]

Wie is Evert Groot?

Evert Groot is niet zomaar een ondernemer. Het werken met linnen is zijn passie en zijn levenswerk. Al van jongs af aan spelen stoffen een belangrijke rol in zijn leven. Zo stond hij als jochie van vijftien al als hulpje bij een stoffenkraam op de Zaanse markt, zo werkt hij tegenwoordig aan allerlei prestigieuze projecten. Lees snel verder..

Wat is de woonmaand?

Het wordt buiten kouder, we brengen meer tijd door in huis en gaan weer nadenken over ons interieur. Ook is dit de maand dat er op het gebied van wonen veel nieuwe collecties worden gepresenteerd en de trends worden voorspeld. Lees snel verder..

Slow living in je interieur

Slow living staat niet letterlijk voor langzaam leven, maar voor bewust leven. Het maken van bewuste keuzes en het zorgvuldig omgaan met onze tijd, met de natuur en onze omgeving. Let bij het aanschaffen van nieuwe dingen voor je interieur op hoe het is gemaakt. Lees snel verder..

Wabi Sabi interieur

Om Wabi Sabi toepassen in je interieur is het ten eerste belangrijk om te waarderen wat je al hebt. Zijn er dingen in je huis die je kunt opknappen in plaats van iets nieuws te kopen? Lees snel verder..